Reparere kopimaskin / laserskriver

Reparere kopimaskin / laserskriver?

Ikke alltid like lett å svare eksakt på om man skal reparere kopimaskin / laserskriver. 

Er du privat person eller en liten bedrift og har en laserskriver kjøpt via en nett- eller elektronikk butikk til 2-3.000,-, og den ikke lenger er dekket av garanti, så er konklusjonen at det billigste er å kjøpe ny.

Timepris på serviceverksted ligger mellom 900-1200,- eks. mva. Det går fort med 1-2 timer + deler. Da er du fortsatt ikke garantert at skriver virker.

For en bedrift som har kjøpt for eksempel en større Canon, HP eller Lexmark kontorprinter og trenger service så vil dette normal være rimelig å fikse i forhold til prisen på skriverløsning.

Andre forhold som gjør at service på kontorskriver er lønnsomt er når man sitter med et lager av ubrukte toner kassetter.
De som kjøper inn skriverrekvisita vet at dette koster. Å bruke 2-3.000,- på å reparere multifunksjonsskriver når man har toner på lager til kr. 10.000,- så sier dette seg selv.

Velger man å levere kopimaskin/laserskriver som ikke virker til EE-avfall så går ofte lageret med toner kassetter samme veien.

Ved større og kraftigere kontorskrivere som ikke lenger er dekket service-, carepack- eller servicepack garanti avtaler så bør man sjekke pris før man setter i gang arbeidet med reparere skriver. Her kan det være store prisavvik.

De fleste kopimaskin/skriver leverandører bruke eksterne service partnere. Hvis ikke bedriftens kontorprinter er dekket av garanti og/eller serviceavtale er utløpt så kan det fort koste mye. Be om pris før service på skriverløsning bestilles.

Ta kontakt med oss. Vi kan gi dere en pris på service. Vi kan også komme med en vurdering/anbefaling hva som bør gjøres med bedriftens defekte skriverløsning.

Vi har lang erfaring i service og reparasjon laserskrivere. 

Noen enkle spørsmål og man har bedre grunnlag for vurdere om man skal fikse skriver eller ikke.

Printer Norge AS har serviceteknikere kopi/print laserskrivere i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo.

Ta kontakt med oss på e-post printer@printernorge.no eller gå til vår hjemmeside.

 

13 hendelser på “Reparere kopimaskin / laserskriver?”

  1. Common ecommerce tools have payment gateways built into their system and help methods from PayPal tto AmEx, so check to see what yours provides.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *