Printer service og reparasjon

Reparere kopimaskin / laserskriver.

Ikke alltid like lett å svare eksakt på om man skal reparere kopimaskin / laserskriver. 

Er du privat person eller en liten bedrift og har en laserskriver kjøpt via en nett- eller elektronikk butikk til 2-3.000,-, og den ikke lenger er dekket av garanti, så er konklusjonen at det billigste er å kjøpe ny.

Timepris på serviceverksted ligger mellom 900-1200,- eks. mva. Det går fort med 1-2 timer + deler. Da er du fortsatt ikke garantert at skriver virker.

For en bedrift som har kjøpt for eksempel en større Canon, HP eller Lexmark kontorprinter og trenger service så vil dette normal være rimelig å fikse i forhold til prisen på skriverløsning.

Andre forhold som gjør at service på kontorskriver er lønnsomt er når man sitter med et lager av ubrukte toner kassetter.
De som kjøper inn skriverrekvisita vet at dette koster. Å bruke 2-3.000,- på å reparere multifunksjonsskriver når man har toner på lager til kr. 10.000,- så sier dette seg selv.

Velger man å levere kopimaskin/laserskriver som ikke virker til EE-avfall så går ofte lageret med toner kassetter samme veien.

Ved større og kraftigere kontorskrivere som ikke lenger er dekket service-, carepack- eller servicepack garanti avtaler så bør man sjekke pris før man setter i gang arbeidet med reparere skriver. Her kan det være store prisavvik.

De fleste kopimaskin/skriver leverandører bruke eksterne service partnere. Hvis ikke bedriftens kontorprinter er dekket av garanti og/eller serviceavtale er utløpt så kan det fort koste mye. Be om pris før service på skriverløsning bestilles.

Ta kontakt med oss. Vi kan gi dere en pris på service. Vi kan også komme med en vurdering/anbefaling hva som bør gjøres med bedriftens defekte skriverløsning.

Vi har lang erfaring i service og reparasjon laserskrivere. 

Noen enkle spørsmål og man har bedre grunnlag for vurdere om man skal fikse skriver eller ikke.

Printer Norge AS har serviceteknikere kopi/print laserskrivere i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo.

Ta kontakt med oss på e-post printer@printernorge.no eller gå til vår hjemmeside.

Hvis du ikke er sikker på hva som er galt med skriver bare send melding om at vi må kontakt dere/if you are uncertain whats wrong with printer just ask us to contact you.
Hvis du ikke er sikker på hva som er galt med skriver bare send melding om at vi må kontakt dere/if you are uncertain whats wrong with printer just ask us to contact you.
Hvis du mistenker hva som kan være årsaken kryss av og bruk notat/if you think you know what might be wrong use boxes or/and note.
Prøv å beskrive kort hva som skjer/try to describe shortly whats happening.