Gjør-Det-Selv service laserjet – utfør enkel vedlikehold på egen laserskrivere, multifunksjonsskriver (MFP) eller kopimaskin Når det kommer opp feilmelding/error message papirstopp i arkmater skanner eller papirskuff så er det som regel en enkel serviceoppgave som kan utføres på egen hånd. Dette skyldes at valser som trekker arket frem og/eller igjennom printer samt i ark utmater […]

Gjør-Det-Selv service laserjet – utfør enkel vedlikehold på egen laserskrivere, multifunksjonsskriver (MFP) eller kopimaskin

HP Vedlikehold

Når det kommer opp feilmelding/error message papirstopp i arkmater skanner eller papirskuff så er det som regel en enkel serviceoppgave som kan utføres på egen hånd. Dette skyldes at valser som trekker arket frem og/eller igjennom printer samt i ark utmater er blitt slitt.

Printer Norge AS leverer deler til sort/hvit/mono- og fargelaserskrivere. Dette er slitedeler som ADF-kit/inntrekksvalse arkmater til skanner og inntrekksvalser/roller-kit til ark skuffer.

Vi har deler/rekvisita til merker som HP, Lexmark, Xerox, Canon, Brother og OKI.

Papirstopp skjer også ofte i vedlikeholdssett / maintenance-kit / fuser. Denne er da slitt og må skiftes. Det kommer da frem error code i display på printer som viser dette.

Gå til vår hjemmesidehttps://printerdeler.no. Velg hvilket merke dere har, se etter rett modell og velg denne. Det vil da komme frem diverse slitedeler/parts til denne skriver modellen.

Hvis dere ikke finner deler eller er usikker på hva dere skal bestille så send oss en e-post til printer@printernorge.no. Dere kan også gå til vårt kontaktsenter https://printerdeler.no/kontakt-oss/

Ved hjelp til å bestille deler så trenger vi bare å vite hvor papirstopp skjer og eventuelt feilmelding i display på skriver/MFP.

Ved mottak av deler så kan dere benytte vårt HP og Lexmark Supportsenter som kan veilede under Gjør-Det-Selv service laserjet. Send oss en e-post til support@printernorge.no.  Oppgi telefon nummer så ringer vi tilbake.

Se eksempel Gjør-Det-Selv YouTube.

Se også eksempel YouTube video lagt til deler. 

Ønsker bedriften servicetekniker sammen med deler til laserjet service så gi oss beskjed eller bestill det på vår webside sammen med deler.